The Office Operators huurt bij in UP Office Amsterdam

The Office Operators heeft een additionele verdieping van 1400 m² in UP Office Building te Amsterdam gehuurd.

Met deze uitbreiding zet The Office Operators weer een stap in haar groeistrategie. De aanbieder van flexibele kantoorruimten beheert met deze uitbreiding een oppervlakte van 3600 m² in UP Office Building waarvan alle vierkante meters zijn onderverhuurd. Eigenaar van het gebouw aan de Piet Heinkade is CBRE Global Investors.

The Office Operators heeft in 2014 gekozen voor een vestiging in UP Office Building vanwege de combinatie van ligging met hoogwaardige faciliteiten en afwerking. De flexibele kantooraanbieder beheert in dit pand een eventlocatie op de 18e verdieping, een meeting- en business center en nu ook de gehele vierde verdieping.

Geheel in lijn met het concept van het bedrijf is de vierde verdieping kant- en klaar opgeleverd voor nieuwe huurder Oracle.  Tevens wordt ook hier een hoog serviceniveau aangeboden. Sipke Feenstra, CEO van The Office Operators: 'UP Office Building is een dynamisch en eigentijds kantoorpand waar wij samen met de eigenaar een zeer flexibel, breed en verzorgd product mogen neerzetten.”

UP Office Building is gelegen aan het IJ nabij het Centraal Station van Amsterdam. Het kantoorpand telt 18 verdiepingen en is daarmee het hoogste gebouw in de omgeving. UP maakt deel uit van een multifunctioneel complex waaronder ook het Mövenpick Hotel en de Passengers Terminal Amsterdam zijn ondergebracht. UP Office Building is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund.

Bedrijven en zzp-ers kunnen bij The Office Operators terecht voor flexibele kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office.