Hansteen verhuurt 12.000 m² aan de H&S Group te Tiel

Hansteen Netherlands heeft een langjarige overeenkomst gesloten met de H&S Group voor de huur van ruim 12.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte en circa 7000 m² buitenruimte aan de Kellensedwarsweg 2-6 in Tiel.

De H&S Group is een logistieke dienstverlener die actief is in de wereldwijde markt van vloeibare levensmiddelen. Naast Europese transportactiviteiten heeft het bedrijf in Beneden-Leeuwen (vlakbij Tiel aan de overzijde van de Waal) een juice processing organisatie die blends en puree’s maakt, aangevuld met een 'coldstore' (opslagcapaciteit van 50.000 pallets).

Senior assetmanager Jop Simons van Hansteen over de transactie: "Wij zijn erg blij dat er een langjarige invulling is gevonden voor dit distributiecentrum in Tiel. H&S Group past perfect in het huurdersbestand van Hansteen. Doordat vraag en aanbod naadloos op elkaar aansloten, is het onderhandelingstraject zeer soepel verlopen."

Ubbo Hempenius, eigenaar van de H&S Group, geeft aan dat de gehuurde locatie in Tiel een perfecte aanvulling is op de reeds bestaande gespecialiseerde op- en overslag activiteiten in Beneden-Leeuwen. “We hadden behoefte aan een significante uitbereiding van onze opslagcapaciteit in de omgeving van Tiel, omdat we een groot contract hebben gesloten met een klant uit Midden-Amerika. We gaan de aanvoer van de containers regelen vanaf de haven van Rotterdam naar de containerterminal in Tiel. We zullen de opslaglocatie in Tiel gebruiken als Europese hub voor onze klant."

Verhuurder werd bij deze transactie bijgestaan door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistiek.

Hansteen Holdings investeert in industrieel en bedrijfsmatig vastgoed verspreid over heel Europa, waaronder Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.