Erik de Boer vertrekt bij PropertyNL

Erik de Boer (66) vertrekt op 20 september bij PropertyNL en PropertyEU. Die dag bereikt hij de pensioengerechtigde leeftijd en gaat hij verder met zijn bureau Boardroom PR.

Hij gaat zich dan weer richten op advisering op het gebied van communicatie en PR en het verzorgen van redactionele producties voor verschillende opdrachtgever.

De Boer was sinds 2004 betrokken bij PropertyNL. Hij nam al snel de functie van gedelegeerd hoofdredacteur van PropertyNL op zich. Ook was hij mede-initiatiefnemer van PropertyEU, de internationale mediapoot van het bedrijf. De afgelopen twee jaar combineerde hij deze werkzaamheden met de uitgeeffunctie van PropertyEU.

De Boer is tevens bedenker van het blad Locus, de onregelmatig verschijnende vastgoedbijlage bij Het Financieele Dagblad. Ook heeft hij Vestigingslocaties.nl opgezet, een platform waarop gemeenten zich kunnen afficheren als vestigingslocatie.
Een ander platform dat hij heeft ontwikkeld is Firestarters, de titel die zich richt op innovatie in de internationale vastgoedsector en op de startups en de gevestigde bedrijven die daarin een rol spelen.
De Boer begon zijn carrière op de redactie van Het Financieele Dagblad, waarna hij Boardroom PR startte.