JLL boekt omzetgroei

Internationaal vastgoedadviseur JLL heeft over zowel geheel 2016 als het vierde kwartaal van 2016 is een omzetgroei geboekt.

Het vierde kwartaal steeg de omzet met 14 procent tot $2,2 miljard. Dat blijkt uit de cijfers die maandag bekend zijn gemaakt.

Reynout Vroegop, COO & CFO JLL Nederland: “2016 is voor de Nederlandse organisatie een solide jaar geweest. We zijn in staat geweest om met ons enthousiaste team over de volle breedte van de serviceportfolio aansprekende resultaten te boeken, met uitschieters in de logistieke dienstverlening, Taxaties en onze fit-out activiteiten onder het Tétris label.
Net als in de andere delen van de internationale JLL organisatie hebben wij daarnaast in Nederland in 2016 sterk ingezet op de verdere ontwikkeling van onze technologie en data infrastructuur. De omzet over 2016 is uitgekomen op een vergelijkbaar niveau als het topjaar 2015. Ik heb er vertrouwen in dat wij de komende jaren met gerichte investeringen in onze organisatie verdere groei realiseren in zowel de gebruikers- als de beleggersmarkten.”