Seqirus opent laboratorium- en kantoorruimte in Amsterdam

Seqirus Netherlands heeft per 1 december het pand gelegen aan de Paasheuvelweg 28 in Amsterdam gehuurd van Caransa Groep.

Het is voor Seqirus, wereldwijd leverancier van griepvaccins, de eerste laboratoriumruimte in Nederland. Samen met huidig huurder Huid Medisch Centrum is deze locatie volledig verhuurd.

Seqirus betrekt bijna 1400 m² gelegen op zowel de 2e als de 3e verdieping. Op dit moment worden de ruimtes verbouwd en volledig ingericht naar de wensen van Seqirus. Dit pand is medio 2016 door Caransa herontwikkeld tot laboratorium- en kantoorruimte. De locatie is centraal gelegen tegenover het AMC en is goed bereikbaar. 

Seqirus maakt onderdeel uit van CSL Limited en het hoofdkantoor is gevestigd in het Australische Melbourne. De CSL Group telt meer dan 20.000 medewerkers in ruim 60 landen.

Nadat CSL het onderdeel griepvaccins had overgenomen van Novartis, is Seqirus op 31 juli 2015 opgericht. Seqirus is een van de grootste leveranciers ter wereld van griepvaccins en levert zo een bijdrage aan de wereldwijde preventie van griep. Daarnaast is het een transcontinentale partner op het gebied van paraatheid voor pandemieën.

De transactie is door Cushman & Wakefield tot stand gebracht.