Pieter Leeuw wordt managing director Tribes Nederland


Tribes heeft per 1 januari 2017 Pieter Leeuw benoemd tot managing director van Tribes Nederland, of zoals Tribes hem zelf noemt: Chief Orange.

Leeuw was voorheen werkzaam bij Schretlen & Co, en Rabobank, waar hij een soortgelijke functie heeft vervuld. Leeuw over zijn aanstelling bij Tribes: ‘Ik vind Tribes een geweldig concept. Tribes stimuleert tot ontmoeten, inspireert dankzij de stammen en verbindt door middel van een community, een tribe. Dat laatste is iets wat hard nodig is in deze samenleving’.

Leeuw wordt verantwoordelijk voor het managen van Tribes netwerk in Nederland. Het Tribes netwerk bestaat tot nu toe uit 8 Nederlandse vestigingen, maar zal komend jaar snel worden uitgerold. Leeuw: ‘Ik geloof in de ‘office-as-a-service sector, en Tribes heeft een enorm potentieel om als merk te groeien. De Tribes vestigingen groeien exponentieel, en de grote vraag naar ons concept geeft ons meer dan een goede uitgangspositie om in te spelen op de ontwikkelingen en mogelijkheden op de Nederlandse markt’.

‘Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van de Nederlandse markt is Pieter Leeuw de sterke Chief Orange die we nodig hebben om de positie van Tribes in Nederland verder uit te bouwen, aldus Eduard Schaepman, Chief en Founder van Tribes.

Laatste nieuws

Evenementen