NSI verhuurt 1500 m² kantoorruimte in HNK Den Haag

NSI HNK heeft overeenstemming bereikt met @Valley, Aecom, TopBi en NBV Human Capital Scan over het huren van kantoorruimte in HNK Den Haag.

HNK Den Haag staat aan de Oude Middenweg 17 direct aan de rijksweg A4. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt eigenaar NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. Onderdeel van dit concept is Kantoor op Maat, waarbij de huurder precies het metrage en de diensten huurt die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

@Valley huurt 570 m2 kantoorruimte, TopBi 340 m2 en NBV Human Capital Scan 170 m2 inclusief parkeerplaatsen. Aecom huurde al een kantoorruimte bij HNK Den Haag en heeft dit recent uitgebreid naar zo’n 570 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen.

COG Makelaars en CBRE hebben NSI begeleid bij de totstandkoming van deze transacties.

HNK Den Haag ligt aan de poort van het Forepark en het woongebied Leidschenveen. Het gebouw is circa 15.000 m2 groot. Naast kantoorruimte met flexibele metrage en looptijd biedt HNK Den Haag ook managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes), flexwerkplekken, diverse vergaderruimtes en een grand café.

Laatste nieuws

Evenementen