Jetske Evers gaat aan de slag bij Adelaer

Het team van analisten van Adelaer Financial Architects is per 1 oktober 2019 uitgebreid met Jetske Evers.

Evers heeft onlangs de studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Saxion te Enschede met succes afgerond. Tijdens deze studie heeft ze onder andere stage- en werkervaring opgedaan bij Colliers International (Capital Markets), Savills (Investments) en DRDS.

Evers vervult binnen Adelaer de rol van real estate analist. Ze is mede verantwoordelijk voor het beheer van de leningportefeuille en verleent ondersteuning aan de relationship managers bij de commerciële voorbereiding en nazorg van financiële transacties.

Adelaer Real Estate is een snelgroeiende debt advisor en een specialist in het financieren van commercieel vastgoed. Aan (internationale) klanten worden financieringsconstructies geleverd, zoals projectfinancieringen, hypothecaire kredieten, vastgoedleasing, structured finance en equity partnerships. Daarnaast worden binnen Adelaer Capital Markets klanten geadviseerd bij de dispositie en/of verwerving van vastgoed(portefeuilles). Adelaer Asset Management verzorgt voor vastgoedeigenaren het strategisch, tactisch en operationeel beheer van hun portefeuille, adviseert omtrent portefeuillestrategie en/of fondsvorming en onderhoudt desgewenst de contacten met en verslaglegging richting financiers(s).