Jenka Bedrijfsmakelaardij en Q Makelaars samen verder

Jenka Bedrijfsmakelaardij en Q Makelaars zijn gefuseerd vanaf 1 januari 2017.

Beide kantoren werkten de afgelopen perioden al intensief samen en dit is uitstekend bevallen. "De samenwerking ligt in de lijn van de groeiplannen van Q Makelaars,” aldus Frank Ponte, mede-eigenaar bedrijfshuisvesting en bedrijfsmakelaar bij Q Makelaars (links op de foto). “Wij willen graag groeien in zowel de particuliere- als bedrijfsmatige sector. Jenka Bedrijfsmakelaardij is een gerenommeerde onderneming en sterk vertegenwoordigd op Voorne-Putten. Puur gericht op de zakelijke markt.”

Rhijn Broesterhuizen (rechts) richtte ruim 20 jaar geleden Jenka Bedrijfsmakelaardij op. Hij is en blijft actief betrokken. Het kantoor blijft gevestigd in het Business Center Geuzenstaete in Brielle. Jenka Bedrijfsmakelaardij is uitgegroeid tot makelaarskantoor met het grootste bedrijfsaanbod in de regio Voorne-Putten.

Ponte: “Voor de bestaande opdrachtgevers verandert er eigenlijk niets met dien verstande dat wij hen als onderdeel van Q Makelaars breder kunnen adviseren. Wij adviseren nu vanuit 11 kantoren en breiden ons bedrijfsmatig aanbod aanzienlijk uit met deze toevoeging. Daarnaast heeft Rhijn meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij en is dit op ons team een goede versterking.”

Vanaf de start in 2006 is Q Makelaars is uitgegroeid tot een van de grotere kantoren van Nederland gespecialiseerd in de woning- als bedrijfsmakelaardij. Q Makelaars heeft door de toevoeging van het kantoor in Brielle momenteel in totaal 11 vestigingen in Zuid-Holland en West-Brabant. Er zijn inmiddels ruim 40 professionals werkzaam.