Aan de Stegge Twello realiseert nieuwbouw Hems/Fortuna Oss

Aan de Stegge Twello heeft overeenstemming bereikt voor de realisatie van nieuwbouw voor Hems/Fortuna in Oss.

Hems en dochteronderneming Fortuna zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment aan vleesproducten voor meerdere marktsegmenten.

Binnen de vleesverwerkende sector is de laatste jaren een duidelijke groei waarneembaar. Hems is op dit moment gevestigd in Netersel en Fortuna in Oss. Door Hems en Fortuna samen te brengen in een nieuwbouwpand worden het bedrijfsproces efficiënter en de kosten beheersbaarder gemaakt. Hems koos voor de locatie Oss vanwege de ervaringen met de eisen die de foodsector stelt, de goede verbinding met de snelweg en de mogelijkheid voor investeringen.

De nieuwe locatie aan de Steenstraat op bedrijventerrein Vorstengrafdonk krijgt een totale oppervlakte van 4500 m² onderverdeeld in 3800 m² bedrijfsruimte en 750 m² kantoorruimte. De bedrijfsruimte is opgebouwd uit koelcellen, vleesverwerkingsruimte met hangbanen en een groot vrieshuis. De gehele voorbereiding is samen met Hems/Fortuna turnkey uitgewerkt met ondersteuning van Bessels Architekten & Ingenieurs uit Twello en JVZ Raadgevend Ingenieursbureau uit Deventer. In april 2017 start Aan de Stegge Twello met de bouwwerkzaamheden. De oplevering staat gepland voor november 2017.

Aan de Stegge Twello heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsgebouwen in de voedingsindustrie. Zo realiseerde Aan de Stegge Twello in 2014 de nieuwbouw (4000 m²) voor vleesverwerker Hutten en Zonen (link referentiepagina) in Heeten.