André Everts (41) aan de slag bij Bureau Stedelijke Planning

André Everts (41) is per maart aan de slag gegaan als principal projectmanager bij Bureau Stedelijke Planning. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als projectmanager voor complexe gebiedsontwikkeling- en vastgoedprojecten in een grootstedelijke omgeving.

Everts is direct gestart met een opdracht bij gemeente Almere waar hij de gebiedsontwikkeling Europakwartier Oost 2 gaat leiden. Hij heeft de afgelopen 12 jaar bij de gemeente Den Haag gewerkt aan complexe gebiedsontwikkelingen waarbij hij diverse vastgoedprojecten en openbare ruimte projecten combineerde. Zo werkte hij aan de herinrichting van de openbare ruimte (Noordboulevard) in Scheveningen. Ook was hij betrokken bij het opstellen van de visie voor de Erasmusveld-Leywegzone en de realisatie van diverse vastgoedontwikkelingen daarbinnen. Everts heeft een Master Sociale Geografie en Planologie (Universiteit Utrecht).

Bureau Stedelijke Planning is de afgelopen jaren flink gegroeid op het gebied van projectmanagement met onder andere vier raamcontracten bij grote steden. Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “Met André’s uitgebreide projectmanagementervaring en kennis over vastgoed- en gebiedsontwikkeling is hij een aanwinst voor team projectmanagement en Bureau Stedelijke Planning.”.

Bureau Stedelijke Planning verricht al 21 jaar onderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast levert het bureau project- en procesmanagers op het gebied van de stedelijke ontwikkeling. Het bureau bestaat uit circa 40 medewerkers met een brede expertise en is gevestigd in Gouda, Amsterdam en Eindhoven.