Huurtransacties in World Trade Center The Hague

In de afgelopen drie maanden heeft Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund in het pas gerenoveerde WTC The Hague een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen.

Daarnaast is een aantal huurders in het multifunctionele gebouw overgegaan tot uitbreiding of verlenging van de bestaande huurovereenkomst. Het totaal van de transacties bedraagt circa 2.070 m² en betreft kantoorruimte verhuurd aan 8 organisaties.
Signpost, Wolk, Valcus en ONL (Ondernemend Nederland) zijn nieuwe huurders. Zij huren in totaal circa 505 m² kantoorruimte.

Nefarma, Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen Nederland, heeft zijn huurovereenkomst uitgebreid en huurt circa 815 m². Buck Consultants, Pelargos Capital en Saemor Capital hebben hun huurcontracten verlengd. De verlengingen hebben betrekking op circa 750 m² kantoorruimte.

Het WTC The Hague is een kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier waarin een mix van kantoren, horeca en dagelijkse voorzieningen te vinden is. Het gebouw heeft recent een metamorfose ondergaan waarbij de hoofdentree naar de Prinses Beatrixlaan is verplaatst, de vergaderfaciliteiten zijn uitgebreid en nieuwe voorzieningen, zoals Bar Brasserie Mondano en een AH to go, zijn toegevoegd.

De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door Nadorp Bedrijfsmakelaars, Cushman & Wakefield en CBRE.