1530 Real Estate sluit joint venture met flexibele kantooraanbieder Flexspace

In een joint venture met het Noorse Flexspace start 1530 Real Estate een Nederlandse tak van Flexspace voor de Amsterdamse en bredere Nederlandse markt.

Flexspace koppelt nieuwe huurders aan aanbieders van flexibele kantoorruimte. Het bedrijf is in 2020 in Oslo, Noorwegen, opgericht door Salman Saeed, om de kantoorbehoeften op te lossen van kleinere en middelgrote bedrijven die hun strategie over kantoorgebruik heroverwegen. Dit is verder versterkt door de uitbraak van Covid-19.

Sander van Winterswijk, partner van 1530 Real Estate: ‘Flexspace heeft uitgebreide kennis over de flex kantorenmarkt, terwijl wij de lokale knowhow en het netwerk leveren. Bovendien zien wij deze Joint Venture als een belangrijke aanvullende dienst naast onze dienstverlening vanuit 1530 Real Estate.’

Job Steverink is aangesteld als General Manager en zal verantwoordelijk zijn voor het succesvol opzetten van Flexspace in Amsterdam en de bredere Nederlandse markt. Steverink werkte eerder bij JLL als vastgoedadviseur in de kantorenmarkt. Flexspace group heeft zijn hoofdkantoor in Oslo en wordt geleid door CEO Michael Angelo Justiniano.