Bernd Stahli in bestuur IVBN

Met ingang van 1 januari 2019 is Bernd Stahli benoemd in het bestuur van IVBN voor de portefeuille kantoren.

Stahli is CEO van het beursgenoteerde NSI sinds eind augustus 2016. Binnen het bestuur van IVBN vervangt hij Dick Gort, CEO van ASR  real estate, die zeven jaar deel heeft uitgemaakt van het bestuur en nu aan het einde van zijn tweede bestuurstermijn is.

Gort was eerder binnen IVBN verantwoordelijk voor de portefeuille duurzaamheid en de laatste vier jaar verantwoordelijk voor de portefeuille kantoren.

Stahli studeerde aan de Vrije Universiteit economie en financiën. Hij startte zijn loopbaan bij APG Asset Management en Aegon, daarna meer dan 13 jaar bij Merrill Lynch in Londen en daarna drie jaar bij Kempen & Co als managing director – head of Property and MT Securities.    

De samenstelling en rolverdeling van het bestuur van IVBN is met ingang van 1 januari als volgt:

Dick van Hal (voorzitter en portefeuille integriteit), Bernd Stahli (portefeuille Kantoren), Gertjan van der Baan                (portefeuille Woningen; tevens vice-voorzitter), Nicole Maarsen (portefeuille Winkels), Guido Verhoef (portefeuille Strategie & Research), Roel van de Bilt (portefeuille Duurzaamheid; tevens penningmeester).