Hofplein 19 verwelkomt de eerste huurder

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met LaatBloeien Werkt gesloten voor de huur van in totaal circa 2800 m² kantoorruimte, verdeeld over de 1e en 2e verdieping van het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.

Hofplein 19 is een kantoorgebouw in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1400 m2 groot. In het gebouw is momenteel nog circa 9300 m² aaneengesloten kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.
Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire - en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.
De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan 38 miljard euro.

Deze huurovereenkomst biedt Laatbloeien werkt, waar MKB Brandstof en Groeifactor onderdeel van uitmaken, de ruimte voor verdere groei en de ontwikkeling van een duurzame 'inspiratie hub' voor ondernemers.
Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met NL Real Estate. Huurder LaatBloeien Werkt werd geadviseerd door Johan Ros adviseur onroerend goed. Het asset management van het gebouw is in handen van NL Asset Management.