Macaw huurt in multitenantgebouw NOW Building

Macaw huurt circa 2100 m² kantoorruimte en 43 parkeerplaatsen in NOW Building op Park 20|20. Het in aanbouw zijnde multitenantgebouw ligt aan de Taurusavenue in Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp.

Macaw huurt in multitenantgebouw NOW Building op Park 20|20 in Hoofddorp

Het gebouw is ontwikkeld door Park 20|20 CV en ontworpen door William McDonough + Partners, samen met N3O. Het multitenantgebouw zal bestaan uit circa 5800 m² verhuurbare vloeroppervlakte kantoorruimte, verdeeld over een begane grond en vier verdiepingen. Onder het gebouw komt een parkeergarage met 129 parkeerplaatsen en parkeergelegenheid voor motoren en fietsen. De begane grond biedt mogelijkheden voor het vestigen van retail en horeca.

Het kantoor heeft een zeer gunstige ligging naast het treinstation van Hoofddorp en direct aan de uitvalsweg naar de A4 en Schiphol Airport. Begin november werd het hoogste punt van het gebouw bereikt en in het tweede kwartaal van 2017 wordt het gebouw opgeleverd.

Park 20|20 is het eerste, fullservice kantorenpark in Nederland dat wordt ontwikkeld volgens de Cradle to Cradle-filosofie. Mede door het Cradle to Cradle-principe krijgt het gebouw het Breeam-NL nieuwbouwcertificaat met label Excellent toegekend.

Macaw ontwerpt, bouwt en beheert digitale technologieoplossingen voor grootzakelijke en middelgrote ondernemingen. Park 20|20 is een gezamenlijke ontwikkeling van Delta Development Group, Volker Wessels en Reggeborgh Groep.

Macaw werd geadviseerd door Spring Real Estate. De bouw is in handen van IBB Kondor. De verhuur is, in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten, verzorgd door DTZ Zadelhoff (sinds 15 november onderdeel van de Cushman & Wakefield groep).