Nieuwe benoemingen bij Agency Offices JLL

Vanaf 1 januari 2017 zal Barthold van Hasselt de verantwoordelijkheid voor het Agency Offices Utrecht team van JLL op zich nemen.

Van Hasselt heeft ruim 10 jaar ervaring binnen JLL en heeft niet alleen kennis van de regio Utrecht, maar heeft ook in de Agency Offices teams Amsterdam en Den Haag gewerkt. Deze all-round expertise is van toegevoegde waarde voor zijn nieuwe rol.

Daarnaast zal Birgitta Padberg per 1 januari het Agency Offices Rotterdam team leiden en Ysbrand de Zeeuw het Agency Offices Den Haag team. Padberg is begin 2006 bij JLL gestart als property manager bij PAM. Na een jaar is zij bij Agency Rotterdam gaan werken en heeft dit tot begin 2015 met succes gedaan. Met oog op het verkrijgen van meer synergie binnen de Agency teams Rotterdam en Den Haag heeft zij ruim anderhalf jaar de Haagse markt geleid. Vanaf 1 januari 2017 zal Padberg als Head of Agency Rotterdam binnen het haar zo vertrouwde werkgebied in Rotterdam actief zijn.

De Zeeuw zal, na het afgelopen anderhalf jaar de verantwoordelijkheid gehad te hebben over Rotterdam en Den Haag, met het focus gebied Rotterdam, weer de volledige verantwoordelijkheid terug nemen over de Haagse Regio. Hier is hij al sinds 2010 kantoordirecteur geweest, in combinatie met zijn rol binnen het Mid Cap Investments team.