Cording breidt Benelux asset management-team uit

Cording Real Estate Group, de Noord-Europese vastgoed investment en asset manager, heeft het asset management-team uitgebreid met vijf nieuwe benoemingen.

Jurjen Brouwer is aangesteld als senior asset manager. Hij is 14 jaar werkzaam in de Benelux vastgoedmarkt. Brouwer zal verantwoordelijk zijn voor de groei van Cording’s industrial en office assets in de Benelux. Hij was eerder senior asset manager bij Capita Asset Services.

Paul van Rijn is toegetreden als asset manager. Hij heeft meer dan 13 jaar ervaring als asset en property manager en is afkomstig van het World Trade Center Amsterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de verhuur van leegstaande ruimtes, en het relatiebeheer met meer dan 300 huurders. Van Rijn heeft een master in Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate.

Ben Tijhuis is aangesteld als asset manager in Amsterdam. Daarvoor werkte hij als asset manager bij Bouwfonds Investment Management in Hoevelaken. Hij heeft een master in Business Economics, met specialisatie in Real Estate Finance, van de Universiteit van Amsterdam.

Daan Abrahams is toegetreden als junior portfolio manager en zal de investment en asset management teams ondersteunen. Voordien was hij bij CBRE consultant in het valuation en advisory team. Hij heeft een master in Real Estate en een BA in Construction Management.

Ten slotte is Bram Dekkers benoemd tot associate director investments voor de Benelux met focus op logistic en industrial assets. In 2009 begon hij bij Horizon Investment Management, een voorloper van Cording, als senior asset manager. Naast deze nieuwe rol zal hij Cording‘s logistic en industrial assets in de Benelux blijven managen als senior asset manager.