Bestuurswissel Jong Onroerend goed Utrecht

Het bestuur van Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) heeft een nieuwe samenstelling.

Het bestuur bestaat uit Stijn Tholhuijsen (Heijmans Vastgoed, activiteitencommissie), Romy Brandriet (Van Benthem & Keulen, secretaris), Vera Hartkamp (BAM wonen, voorzitter), Pieter Crombach (Strukton Civiel Projecten, externe relaties en marketing), Erik Bosman (Beumer Garantiemakelaars, penningmeester) en Lieve de Wit (AM, reis- en lustrumcommissie).

Dit bestuur is nagenoeg hetzelfde als het bestuur van vorig jaar. Alleen Melissa Janmaat (Heijmans Vastgoed) is, vanwege het bereiken van de leeftijdsgrens, teruggetreden uit het bestuur. Het bestuur kijkt er naar uit om dit jaar invulling te geven aan het derde lustrum van JOU.

JOU is een netwerk van enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessionals die hun kennis, ervaring en passie voor het vakgebied delen. Leden van JOU zijn ontwikkelaars, architecten, beleggers, adviseurs, makelaars, corporaties, overheden, bouwers en andere vastgoedprofessionals. Alle leden hebben binding met de regio Utrecht.

JOU organiseert ongeveer één keer per maand een vakinhoudelijke of informele bijeenkomst. Het bestuur en de commissies worden sinds de oprichting in 2006 op vrijwillige basis door de leden ingevuld. JOU valt onder Jong Onroerend goed Nederland (JO-NL), de overkoepelende federatie voor elf Jong Onroerend goed-verenigingen in Nederland.