Saks Off 5th opent Amsterdamse vestiging over een maand

Het winkelconcept Saks Off 5th opent op donderdag 23 november 2017 de tweede winkel in Nederland. Na de opening in september in Rotterdam volgt nu een winkel in het hart van Amsterdam.

Saks Off 5th opent in het winkelcomplex de Kalvertoren. Het onderkomen bestaat uit twee verdiepingen, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, met een winkeloppervlakte van meer dan 3000 m². Saks Off 5th is een premium outlet keten die deel uitmaakt van Hudson's Bay Company. 

Saks Off 5th biedt klanten een grote en veranderende selectie van merken en producten uit alle prijssegmenten. Klanten kunnen producten vinden die een paar euro kosten, maar ook designmerken voor een korting die kan oplopen tot 60%. In de winkels is een brede selectie van vrouwen-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, sportkleding en huis- en keukenartikelen te koop tegen permanent gereduceerde prijzen. 

Saks Off 5th wordt gemanaged vanuit het Europese hoofdkantoor van Hudson's Bay Company (HBC) in Keulen. De introductie van het concept in Nederland wordt verzorgd door een team van specialisten in Nederland. Samen leiden zij de marktintroductie en groei in Europa in goede banen. Saks Off 5th heeft in Europa al winkels in Rotterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Wiesbaden en Heidelberg.