Marieke Wijnmaalen en Judith van Rijswick aan de slag bij Brink

Brink Management/Advies heeft twee senior managers data science en huisvestingsadvies aangetrokken, Marieke Wijnmaalen (eerste foto) en Judith van Rijswick (tweede foto).

Brink helpt organisaties om maximale informatiewaarde uit hun vastgoeddata te halen. Van Rijswick heeft kennis van data science en jarenlange ervaring om gegevens praktisch te gebruiken bij klantadviezen.

Wijnmaalen beschikt over ruim 15 jaar ervaring met het beter laten aansluiten van huisvesting bij culturele en strategische doelen van organisaties. Zij heeft brede kennis opgedaan aan zowel opdrachtgevers- als adviserende zijde. Deze combinatie maakt dat Wijnmaalen beschikt over praktische knowhow om in complexe situaties een heldere en realistische huisvestingsvisie op te stellen en desgewenst de implementatie hiervan te begeleiden.

Tot 2006 heeft Wijnmaalen bij Brink gewerkt als strategisch huisvestingsadviseur met opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, diverse gemeenten en politieorganisaties. Per 1 februari 2019 is zij weer terug bij Brink na een periode in het buitenland, waar zij als huisvestingsadviseur werkte met organisaties als Vodafone, Cisco Systems en APM Maersk.