Projectontwikkeling: The next level!

- Wegens succes herhaald -

Projectontwikkeling: The next level!

Na onze zeer succesvolle masterclasses over kantoortransformaties organiseert PropertyNL nu een masterclass projectontwikkeling.

Ook deze masterclass is opgezet vanuit de praktijk met zo min mogelijk theorie en maximale aandacht voor het benutten van kansen. Uiteraard worden de nieuwste structureringsvormen behandeld, maar er is ook veel aandacht voor de impact van fiscaliteit op haalbaarheidsanalyses. Met veel voorbeelden uit de praktijk en schema’s om grip te krijgen op de materie. Geen standaardopleiding dus, maar een masterclass voor vastgoedprofessionals die zijn geïnteresseerd in ‘the next level’ van projectontwikkeling en die op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen die het verschil kunnen maken in een competitieve markt.

Deze masterclass richt zich met name op de ontwikkeling van woningen. Er is veel aandacht voor het vorm geven van transacties met beleggers. Maar ook projecten die (gedeeltelijk) zijn bestemd voor de verkoop aan particulieren komen aan bod.

Tijdens de opleiding wordt niet alleen ingegaan op btw en overdrachtsbelasting. Ook de verhuurderheffing en enkele fiscale faciliteiten in de vennootschapsbelasting komen aan bod. Ook deze heffingen bieden extra kansen om het resultaat op een ontwikkeling te verbeteren. Maar fiscaliteit is zeker niet het enige. Bij de nieuwste structureringsvormen spelen civielrechtelijke en financieringsaspecten een veel grotere rol dan bij standaardprojecten. Deze aspecten vormen dan ook een geïntegreerd onderdeel van de opleiding.

PropertyNL organiseert deze masterclass in samenwerking met het sectorteam Projectontwikkeling van Loyens & Loeff N.V. Deze masterclass is uitsluitend bestemd voor vastgoedprofessionals werkzaam bij projectontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties en wordt gegeven in een groep van maximaal 20 personen.

Locatie: Atrium, Amsterdam
Wanneer: Woensdag 22 november 2017, 13.00–18.30 uur
Ledenprijs: € 575,- (Exclusief BTW)
Niet ledenprijs: € 675,- (Exclusief BTW)
€50,- vroegboekkorting vóór 11 oktober.
Inclusief lunch en netwerkborrel

  • Startdatum: 22-11-2017
Inschrijven